Du forlader nu web-siden www.levemedadhd.dk. Dette link fører til en web-side hvor vores nævnte Personbeskyttelseserklæring ikke gælder. Klik OK for at fortsætte.

Kender du det? - fra barn til teenager

"Kender du det?" er en række film om at have ADHD, når man er barn og på vej til at blive teenager. I fem film fortæller vi - Julius, Dicte, Jens, Stefan og Morten - om hvordan vi lever vores liv med ADHD.

Du møder os og vores familier derhjemme og kommer med os i skole, til fritidsaktiviteter og til nogle af de ting, vi glæder os allermest til - men måske også er lidt nervøse for.

Hvis du er i familie med nogen, der har ADHD - eller en af dine klassekammerater eller venner har ADHD - kan du måske også have glæde af at høre, hvordan vi oplever verden. I filmene her er det nemlig børnene, der har ordet.

Filmen om Julius

Filmen om Dicte

Filmen om Jens

Filmen om Stefan

Filmen om Morten

Vi snakker om de problemer, vi kan have med at styre vores temperament, med at koncentrere os og fokusere - men vi giver også tips og tricks til, hvordan vi kan hjælpe os selv til en bedre hverdag.

Hvis du selv har ADHD eller har mistanke om, at du måske har, kan du forhåbentlig få noget ud af at se, hvordan vi lever vores liv.

 

Personerne på billederne har ingen relation til indholdet.