Du forlader nu web-siden www.levemedadhd.dk. Dette link fører til en web-side hvor vores nævnte Personbeskyttelseserklæring ikke gælder. Klik OK for at fortsætte.

HALLO! Hvad har du? - film om teenagere

Her på siden vil du kunne møde en række nye ansigter der fortæller om hvordan det er at leve med ADHD. Du kan blandt andet møde Oskar og Dennis, som mener at livet er for kort til faste kærester; Mathias, som lader være med at tage sin medicin, når han synger Death Metal; Jeanette som er holdt op med at skære sig i armen - og en håndfuld andre unge mennesker. De er alle hovedpersoner i en række korte film, hvor de åbenhjertigt fortæller om de sorger, glæder og udfordringer der er, når man er ung og har adhd.

Fred, ro og motorsav:

Christian havde brug for fem skoleskift, før han fandt ud af, at han lærer bedst med en motorsav i hånden. Johanne har brug for så meget koncentration, når hun scorer 12-taller, at hun falder i søvn i klassen

 

I det røde felt:

Daniel har kastet flasker efter folk på Strøget og engang været ved at kvæle en af sine venner i vrede. Johanne har oplevet en skoletid, hvor hun altid ville slås med drengene.

Orden i kaos:

Liv elsker energien på teaterscenen men hun har også brug for at kunne trække stikket ud hver dag. Mathias har lært, at han ikke kan klare sig uden sin kalender.

Hed sex og brændende kærlighed:

 

Oskar og Dennis har en appetit på sex, der rimer mere på hurtige forhold end faste kærester. Patricia har kun lyst til én mand ad gangen i sit liv.

Death metal og medicin:

Mathias har brug for at skrue ned for medicinen og op for sin ADHD når han går på scenen for at synge Death Metal. Christian har ikke brug for medicin – bortset fra når han arbejder med sin motorsav.

Hash, speed og barberblade:

Jeanette har røget hash og skåret sig i armen fordi hun følte, at hun var anderledes. Daniel har jævnligt drukket og sniffet kokain for at holde hverdagen ud.

Brug for en knuser:

Sabrinas kæreste havde svært ved at tackle situationen, da hun fik diagnosen ADHD. Christian har en far, der stadig ikke tror, at hans søn fejler noget.

 

Personerne på billederne har ingen relation til indholdet.