Du forlader nu web-siden www.levemedadhd.dk. Dette link fører til en web-side hvor vores nævnte Personbeskyttelseserklæring ikke gælder. Klik OK for at fortsætte.

Voksne med ADHD

Voksne med ADHD har ofte problemer med at præstere i forbindelse med deres studier, ansættelsesforhold og relationer, men en omfattende behandlingsplan kan give dem den hjælp, de har brug for.

Voksne med ADHD har desuden ofte en negativ selvopfattelse og føler, at de er dovne, dumme eller måske endda tossede. Den rigtige diagnose og en effektiv behandling kan hjælpe dem med at styrke selvværdet og forbedre deres studie- og arbejdsresultater, færdigheder og relationer.

Behandling af ADHD-symptomer i voksenalderen er det første skridt mod et bedre samspil i arbejds- og familielivet og i sociale sammenhænge. Hvis du kæmper med ADHD eller har en slægtning eller en ven, som lider af denne funktionsnedsættelse, kan det være godt at vide, at man kan få hjælp ved at kontakte en læge. Hvis lægen ikke selv er specialist i ADHD, kan han eller hun henvise dig til en sådan.

 

Personerne på billederne har ingen relation til indholdet.